2018 година е най-черната за Ивайло Московски. След  като на

...
2018 година е най-черната за Ивайло Московски. След  като на
Коментари Харесай

Животът на Московски се обърна завинаги след трагедията със сина му, нов тежък удар за ексминистъра

2018 година е най-черната за Ивайло Московски. След  като на 2 февруари загуби сина си Кристиян по време на случай с моторна шейна, карана персонално от него в Боровец, всичко в живота на някогашния транспортен министър се обърна с главата надолу. Преди няколко седмици Московски бе заставен да подаде оставка от високия си пост поради кървавата злополука с рейса край Своге, при която починаха 19 души. Като похлупак на всичко, преди броени дни е бил изоставен и от обичаната си жена в живота Маринела, разкриха едни от най-близките хора до двойката пред " Галерия “. 

Брюнетката, с която са дружно от гимназията в Плевен, не могла да му елементарни гибелта на Кристиян. 8 месеца след персоналната покруса Маринела към този момент не е до Ивайло и пътищата им тотално се разминават. Двамата нямаха подписан брак, без значение, че са дружно от доста години насам. Имат двама синове – огромният Александър е на 7 години, а Кристиян почина на 4. Преди да ги споходи нещастието, грижите за момчетата били поети напълно от майка им. В същото време прекомерно ангажираният с ръководството на страната Ивайло е бил нещо като неделния баща. 

И въпреки всичко преди да се стигне до съдбовния 2 февруари, двамата живеели хармонично и правели проекти за децата си. Построили хубава къща, която била на името на Маринела. Ивайло и до през днешния ден не е излязъл от шока. Той продължавал да се самообвинява за случилото се и не може да си откри място. Сега някогашният началник на превоза у нас отпътува на нова работа – като вицепрезидент на Черноморската банка в Солун. Това обаче надали ще успее да излекува дълбоките рани и да го извади от напрежението, настояват осведомени.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР